Table d'Hôte of huiskamerrestaurant
 

Een aantal keren per jaar reserveren wij een avond in het weekend voor een table d'Hôte, een bijzondere culinaire avond in een huiselijke omgeving. Een verrassende avond temeer omdat u van te voren niet weet met wie u aan tafel zit en wat het menu zal zijn. U kunt zich met maximaal 2 personen tegelijk aanmelden voor deze speciale avond.

Wij zullen voor u een vijf gangen verrassingsmenu koken waarin we uitsluitend seizoensgebonden ingredienten verwerken.

De kosten bedragen € 37,50 per persoon afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Dit is inclusief een bruisend aperitief, 3 amuses, bijpassende wijnen en koffie of thee.

U bent van harte welkom aan de Kromme Rijn!


 

 

U kunt per e-mail doorgeven dat u op onze uitnodigings-lijst wilt komen. Ruim voordat we een table d'Hôte te plannen krijgt u dan per mail een uitnodiging van ons zodat u zich kunt aanmelden voor deze avond. U kunt hierbij aangeven wat u absoluut niet eet, zodat we daar rekening mee kunnen houden. U ontvangt vervolgens een bevestiging met routebeschrijving.


Indien gewenst kunt u ook met een eigen gezelschap van minimaal 10 en maximaal 25 personen op andere avonden reserveren dan op deze open avonden: informeer naar de mogelijkheden.