We bieden u ook de mogelijkheid om onder onze leiding op een zaterdag of zondagmiddag een vijfgangen diner te koken. Hierin komen allerlei keukentechnieken aan de orde zoals:
- voorbereiding (‘mise en place’)
- planning
- opmaak
We zullen u laten zien dat het koken van een meergangendiner vooral een kwestie is van een goede planning en voorbereiding.
Aan het eind van de middag zullen we gezamenlijk van het zelfgemaakte menu kunnen genieten. Uiteraard worden hier dan passende wijnen bij geserveerd. Na afloop krijgt u de receptuur van de gerechten mee naar huis zodat u zelf aan de slag kunt.
Met de bij ons opgedane vaardigheden en tips zullen uw gasten er versteld van staan dat het bereiden van een heerlijk diner u zo gemakkelijk afgaat en dat u daarnaast ook nog tijd en aandacht voor hen heeft!
U kunt met een gezelschap van minimaal 8 tot 12 personen (meer in telefonisch overleg) inschrijven voor een kookcursus. Een kookles kost inclusief ingrediënten, drankjes en recepturen € 55,- per persoon. Dit kan bijvoorbeeld met een groep vrienden (tip: voor een vrijgezellenfeest!) of met uw collega’s als teambuilding. U beleeft een culinair avontuur waarbij het samenzijn, het samenwerken, de gezelligheid en natuurlijk het (zelfgemaakte) lekkere eten centraal staan.
Ideeën voor thema’s:
- Franse keuken
- Italiaanse keuken
- Thaise keuken
- Indonesische keuken
- Spaanse keuken (tapa’s)